Musiikkiyhteisö mikseri.net

Mikseri on musiikkiportaali, joka sisältää ilmaisia musiikkikappaleita mp3-muodossa. Portaali on suomalainen, niin kuin ovat sen sisältämät kappaleetkin. Mikseri.net onkin Suomen laajin ilmaista musiikkia jakava yhteisö. Portaali avattiin vuonna 2001 ja sen suosio on kasvanut tasaisesti siitä lähtien.

mikseri.netin toimintamalli: laillisia, ilmaisia suomalaisia kappaleita musiikin ystäville

Ilmaisesta musiikista saattaa ensimmäiseksi tulla mieleen musiikkipiratismi. Mikseri.net on kuitenkin täysin lakien mukaan toimiva portaali, sillä artistit saavat itse lähettää portaaliin mp3-muodossa olevia kappaleitaan, jotta suomalaiset saavat kuunnella niitä ilmaiseksi. Musiikin levitys ja kuuntelu sujuu siis kaikkien tahojen yhteisymmärryksessä, mistä syystä portaalin suosio ja toimivuus onkin helposti ymmärrettävissä.

Portaaliin rekisteröityminen on myös ilmaista. rekisteröityneet käyttäjät pääsevät muun muassa kuuntelemaan musiikkia, luomaan omia projektejaan sekä arvostelemaan ja kommentoimaan kuuntelemiansa kappaleita muiden rekisteröityneiden käyttäjien kanssa. Foorumeilla voi myös viestitellä suoraan muiden käyttäjien kanssa. Luonnollisesti mikseri.net siis kerääkin yhteen hyvässä hengessä toimivan musiikin harrastajien yhteisön.

Kultajäsenyys tukee portaalia

Halutessaan käyttäjä voi hankkia itselleen myös niin kutsutun Goldmember-jäsenyyden. Maksullinen jäsenyys on tarkoitettu niille käyttäjille, jotka tahtovat vapaaehtoisesti tukea muuten täysin ilmaista sivustoa. Maksulliseen jäsenyyteen kuuluu myös muita pikku etuja, kuten rajaton bittivirta ja latauspakettien luomismahdollisuus.